Heeft u nog bijkomende vragen? Bent u nog niet zeker van wat wij precies kunnen betekenen voor uw dakwerken? Contacteer ons dan gerust, wij helpen u graag verder.


 0485 62 58 81

ZONNEPANELEN

Zonnepanelen, een slimme investering

Zonnepanelen plaatsen is altijd een slimme investering. U verdient op termijn de installatie van uw zonnepanelen terug met het bedrag dat u anders jaarlijks extra zou betalen zonder zonnepanelen. 

Daarnaast creëren zonnepanelen een meerwaarde op uw woning aangezien er steeds meer ingezet wordt op woningen die energie-efficiënt zijn. Wanneer u later uw woning wilt verkopen, zult u kunnen genieten van deze meerwaarde want potentiële kopers zijn bereid een hoger bedrag te betalen voor een woning met zonnepanelen tegenover een woning zonder zonnepanelen. 

Voor elke woning en voor ieders budget hebben wij een oplossing op maat, want zonnepanelen kunnen veelzijdig geplaatst worden. Bent u toch nog niet helemaal overtuigd? Denk er dan aan dat zonne-energie ook nog eens onuitputtelijk is én overal beschikbaar is. Ze zijn voor 90% recycleerbaar, en dus draagt u op die manier ook uw steentje bij aan de natuur en aan een gezond leefmilieu. 

Reinigen en onderhouden van zonnepanelen

Heeft u al zonnepanelen en zoekt u een vakman om ze te laten reinigen? Ook dan kunt u rekenen op de deskundige aanpak van Exclusive Roofs. Wist u trouwens dat zonnepanelen jaarlijks onderhouden moeten worden? Doorgaans wordt wel eens vergeten dat een onderhoudsbeurt op frequente basis een vereiste is om langdurig te kunnen genieten van uw zonnepanelen. U kunt ervoor kiezen om een onderhoudspakket of abonnement aan te kopen bij ons zodat uw slimme investering de komende jaren het onderhoud krijgt dat het verdient. 

Zonnepanelen als dakintegratie en dakbedekking

Niet alleen plaatst Exclusive Roofs uw standaard zonnepanelen, maar ook plaatst deze vakman zonnepanelen als dakintegratie en als dakbedekking. Dat betekent dat de zonnepanelen niet op een bestaand dak geplaatst worden, maar de zonnepanelen vormen daarentegen het dak op zich. Deze uitvoering zorgt voor een strakke en moderne look en bovendien wordt op die manier de mogelijkheid gecreëerd om uw dak perfect te laten aansluiten bij de bestaande structuur van uw woning. 

Contact

Contacteer Exclusive Roofs uit Brasschaat voor meer informatie omtrent de mogelijkheden die we bieden met gewone zonnepanelen en met zonnepanelen als dakintegratie en dakbedekking.  Wij helpen u graag verder voor vragen over dakwerkengevelbekledingdakterrassenzonnepanelen of houtskeletbouw.