Heeft u nog bijkomende vragen? Bent u nog niet zeker van wat wij precies kunnen betekenen voor uw dakwerken? Contacteer ons dan gerust, wij helpen u graag verder.


 0485 62 58 81

HELLENDE DAKEN

Renovatie of nieuwbouw van hellende daken

Op zoek naar een specialist in het plaatsen van hellende daken in Brasschaat en omgeving? Doe dan een beroep op de jarenlange ervaring van Exclusive Roofs. Wij zijn uw ideale partner voor renovaties van daken en nieuwbouwprojecten. 

Wenst u het hellend dak van uw woning te isoleren en/of te renoveren of wenst u constructieve aanpassingen die jarenlang meegaan? Dan dient u rekening te houden met een hele waslijst aan aandachtspunten. Wij als erkende aannemer staan u hier graag in bij, bieden u graag de nodige adviezen en uiteraard bezorgen wij u een volledig vrijblijvende prijsofferte. 

Techniek en esthetiek brengen wij moeiteloos samen om zo aan al uw wensen te kunnen voldoen en via deze manier het verwachte karakter te geven aan uw woning. Binnen het productgamma van de hellende daken bieden wij u uitgebreide keuzemogelijkheden aan. Van de betere kwaliteit kleidakpannen tot natuur- en kunstleien, vraag ons naar meer informatie om uw voorkeuren te matchen met de beschikbare mogelijkheden of klik hieronder op meer informatie. 

Energiezuinige woning

Hellende daken zijn perfect bestand tegen barre weersomstandigheden en staan garant voor een perfecte waterafvoer. Het onderhoud wordt hierdoor tot het minimum herleid. Zo hoeft u zich de eerste jaren nergens zorgen over te maken.

Met een hellend dak gaat u ook voor een energiezuinige woning. Door de compacte manier van bouwen heeft u minder vloeroppervlakte nodig voor meer leefruimte en dat voelt u onmiddellijk aan uw energiefactuur. 

Kwalitatieve grondstoffen

Bij Exclusive Roofs werken we uitsluitend met kwalitatief hoogstaande grondstoffen en zo garanderen we een perfecte plaatsing van dakramen, kapellen en dakpannen of leien. Vooraf overleggen we eerst uitgebreid zodat u precies weet wat we gaan doen. 

Contact

Heeft u vragen over de plaatsing van een hellend dak of wenst u meer informatie over platte daken, gevelwerken, dakterrassen of houtskeletbouw? Contacteer Jelle Heylen van Exclusive Roofs in Brasschaat dan via onze contactpagina.