Heeft u nog bijkomende vragen? Bent u nog niet zeker van wat wij precies kunnen betekenen voor uw dakwerken? Contacteer ons dan gerust, wij helpen u graag verder.


 0485 62 58 81

DAKTIMMERWERKEN

VELUX dakramen

Dat een lichte woning gelijk is aan een aangename woning, hoeven we u niet te vertellen. Dé oplossing om de ruimte onder uw dakoppervlakte te verlichten, is het plaatsen van VELUX dakvensters. 

Op die manier geniet u van een aangenaam en gefilterd daglicht. VELUX dakramen zijn beschikbaar in verschillende formaten, materialen en afwerkingen. Wilt u uw bestaande dakramen hergebruiken of wilt u ze graag laten vervangen? Wij denken met onze vakkennis graag mee na over de meest interessante oplossing voor uw situatie. 

Exclusive Roofs levert en plaatst het volledige gamma van VELUX: kantelramen, uitzetramen, manuele of elektrische bediening, rolluiken, vliegengaas, gordijnen, zonsverduistering, … De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Op maat van uw dak

U maakt uw keuze uit onze uitgebreide VELUX-catalogus. De dakramen zijn er werkelijk in alle maten en gewichten en dus slagen we er bij elk dakproject in om de dakvensters naadloos te laten aansluiten bij de stijl van uw woning en uw dak. Een erkend Deens kwaliteitsmerk van duurzame producten én een specialist ter zake… Die gouden combinatie is uw garantie op een subliem resultaat. Bij Exclusive Roofs is er voor elk wat wils. 

Meer daglicht en minder energieverbruik = meer wooncomfort

Het Deense merk VELUX is al meer dan 60 jaar de absolute koploper als het op inventieve dakramen aankomt. De dakramen van VELUX zorgen voor meer daglicht, een lager energieverbruik en dus geniet u van meer wooncomfort. 

Contact

Heeft u interesse in de voordelen van VELUX dakramen? Kies dan voor de expertise van Exclusive Roofs. Wij vertellen u graag meer over de verschillende mogelijkheden die wij in huis hebben voor uw dak. Ook een vrijblijvende gratis offerte stellen wij graag voor u op. Wij helpen u graag verder voor vragen over dakwerkengevelbekledingdakterrassenzonnepanelen of houtskeletbouw.