Heeft u nog bijkomende vragen? Bent u nog niet zeker van wat wij precies kunnen betekenen voor uw dakwerken? Contacteer ons dan gerust, wij helpen u graag verder.


 0485 62 58 81

DAKTERRAS

Dakterrassen om te genieten in de zomer

Een dakterras biedt heel wat voordelen. Door uw plat dak optimaal te benutten verhoogt u de waarde van de woning en kunt u ook het uitzicht van binnenuit sterk beïnvloeden. 

Met een dakterras heeft u ook een mooi uitzicht op de buitenomgeving en kunt u natuurlijk genieten van de gezonde buitenlucht. 

Exclusive Roofs is gespecialiseerd in het plaatsen van dakterrassen in Brasschaat en omgeving op een kritische ondergrond. Bij de opbouw van uw terras bieden wij u verschillende oplossingen op maat van uw verwachtingen. 

Regelbare terrasdragers

Wij werken waar nodig met regelbare terrasdragers. Deze bieden de perfecte oplossing voor verhoogde terrasvloeren. De verstelbare tegeldragers zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en kunnen een grote statische druk weerstaan. 

Eenmaal op de gewenste hoogte gesteld, blijft de instelling gewaarborgd door het gewicht dat erop drukt. Het is met andere woorden geschikt voor alle soorten tegels, het heeft een hoge draagkracht, is zeer stabiel, UV bestendig, recycleerbaar en resistent tegen alle weeromstandigheden. 

Contact

Contacteer Jelle Heylen van Exclusive Roofs voor een vrijblijvende offerte voor uw dakterras in de ruimere omgeving van Brasschaat. Wij helpen u graag verder voor vragen over dakwerken, gevelbekledingzonnepanelen of houtskeletbouw.