Heeft u nog bijkomende vragen? Bent u nog niet zeker van wat wij precies kunnen betekenen voor uw dakwerken? Contacteer ons dan gerust, wij helpen u graag verder.


 0485 62 58 81

DAKWERKEN

HELLENDE DAKEN

HELLENDE DAKEN

Op zoek naar een specialist in het plaatsen van hellende daken in Brasschaat en omgeving? Doe dan een beroep op de jarenlange ervaring van Exclusive Roofs. Wij zijn uw ideale partner voor renovaties van daken en nieuwbouwprojecten.
PLATTE DAKEN

PLATTE DAKEN

Het plaatsen van platte daken in Brasschaat en omgeving behoort ook tot het takenpakket van Exclusive Roofs. We hebben ons doorheen de jaren gespecialiseerd in het uitwerken en isoleren van deze daken voor nieuwbouw en renovatie.
ZINK- EN KOPERWERKEN

ZINK- EN KOPERWERKEN

U denkt er misschien niet meteen aan, maar bij alle dakwerken komen ook altijd de nodige zink- en koperwerken om de hoek loeren. Voor deze zink- en koperwerken in Brasschaat en omgeving kunt u steeds Exclusive Roofs inschakelen.
DAKTIMMERWERKEN

DAKTIMMERWERKEN

Dat een lichte woning gelijk is aan een aangename woning, hoeven we u niet te vertellen. Dé oplossing om de ruimte onder uw dakoppervlakte te verlichten, is het plaatsen van VELUX dakvensters.
ISOLATIE

ISOLATIE

Energie baant zich een weg naar buiten bij ondermaats geïsoleerde woningen via het dak. Omdat warme lucht stijgt in een groot oppervlak als een huis, isoleert u uw dak best extra goed.