Heeft u nog bijkomende vragen? Bent u nog niet zeker van wat wij precies kunnen betekenen voor uw dakwerken? Contacteer ons dan gerust, wij helpen u graag verder.


 0485 62 58 81

GEVELBEKLEDING

Gevelbekleding met isolatie

Wat meteen in het hoog springt bij het bekijken van een woning, is de gevel. Kies daarom voor het plaatsen of vernieuwen van uw gevelbekleding voor de professionals van Exclusive Roofs. 

Bestand tegen weer en wind

Wij zorgen voor een gevelbekleding die degelijk en solide is en bestand tegen weer en wind. Gevelbekleding beschermt de dragende structuur van uw woning, is een uitstekende isolator en voorkomt vocht. Vanuit esthetisch oogpunt leent gevelbekleding zich ook perfect voor een unieke afwerking van de buitenkant van uw woning. 

Ruime variatie aan materialen

We bieden een uitgebreide keuze aan materialen voor de afwerking van uw gevel. Een houten gevelbekleding is dan ook zeer populair voor zowel klassieke als hedendaagse woningen omdat de toepassingen eindeloos zijn én hout bovendien tijdloos is. Verder zijn ook natuurleien of kunststofleien mogelijk voor een authentiek effect. Kiest u liever voor elegante en decoratieve sidings die garant staan voor een moderne look? Mooi, ook dan kunt u op onze expertise rekenen! 

Contact

Wilt u uw gevelbekleding laten uitvoeren door Exclusive Roofs in regio Brasschaat? Een exclusief resultaat dat volledig aan uw wensen voldoet, dat is onze belofte aan u. Neem gerust contact op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken. Wij helpen u graag verder voor vragen over dakwerkendakterrassenzonnepanelen of houtskeletbouw.