Heeft u nog bijkomende vragen? Bent u nog niet zeker van wat wij precies kunnen betekenen voor uw dakwerken? Contacteer ons dan gerust, wij helpen u graag verder.


 0485 62 58 81

ZINK- EN KOPERWERKEN

Feilloze uitvoering van zink- en koperwerken

U denkt er misschien niet meteen aan, maar bij alle dakwerken komen ook altijd de nodige zink- en koperwerken om de hoek loeren. Voor deze zink- en koperwerken in Brasschaat en omgeving kunt u steeds Exclusive Roofs inschakelen. 

Van dakgoten tot bakgoten

Bij het plaatsen, renoveren, bekleden of vervangen van dakgoten, hanggoten en bakgoten hebben wij zowel aandacht voor de functionaliteit als voor het esthetische karakter. Het oog wilt namelijk ook wat. 

Zink is momenteel het meest gebruikte materiaal voor dakgoten, omdat het een lange levensduur en een goede prijs-kwaliteitsverhouding biedt. Maar ook koper is aan een opmars bezig omdat het in principe levenslang meegaat en u dus nooit de goten zult moeten vervangen. 

Verstevigen van schoorstenen

Naast het zorgen voor optimale afvoer van regenwater, kunnen wij eveneens het verstevigen van schoorstenen voor onze rekening nemen. Altijd luisteren wij naar uw wensen alvorens we aan de slag gaan. 

Contact

Wij staan klaar om u bij te staan met het nodige advies en zorgen voor een onberispelijke afwerking van al uw zink- en koperwerken. Aarzel dus niet om Jelle Heylen van Exclusive Roofs in Brasschaat te contacteren. Wij helpen u graag verder voor vragen over dakwerken, gevelbekleding, dakterrassen, zonnepanelen of houtskeletbouw.