Heeft u nog bijkomende vragen? Bent u nog niet zeker van wat wij precies kunnen betekenen voor uw dakwerken? Contacteer ons dan gerust, wij helpen u graag verder.


 0485 62 58 81

ISOLATIE

Dakisolatie, want wij laten u niet in de kou staan

Energie baant zich een weg naar buiten bij ondermaats geïsoleerde woningen via het dak. Omdat warme lucht stijgt in een groot oppervlak als een huis, isoleert u uw dak best extra goed. 

Zowel voor het isoleren van de binnenkant als de buitenkant van uw woning, is Jelle Heylen uw specialist. Begin dus niet zelf aan deze arbeidsintensieve, complexe klus, maar doe daarentegen beroep op een geroutineerde vakman die de kneepjes van het vak kent. Bespaar op uw eindrekening én geniet van de deugddoende rust in huis die u bekomt door hinderlijk straatlawaai buiten te houden dankzij uw kwalitatieve isolatie. 

Isolatie van alle mogelijke daken

Schuine of platte daken, we isoleren ze allemaal bij Exclusive Roofs. Wanneer we langs de binnenzijde van uw dak isolatie aanbrengen, leggen we meteen een mooie basis om later eventueel uw zolder te laten afwerken en ombouwen tot een volwaardige extra ruimte. Uw dak wordt door ons hoe dan ook tot in de puntjes verzorgd, geen hoekje of kantje is te moeilijk om te isoleren voor onze professionals. 

Contact

Investeer in de isolatie van uw dak, bespaar op uw eindrekening en geniet van een heerlijke stilte in uw huis zonder hinder te ondervinden van straatlawaai. Contacteer ons gerust voor meer informatie of voor een gratis en vrijblijvende offerte. Wij helpen u graag verder voor vragen over dakwerkengevelbekledingdakterrassenzonnepanelen of houtskeletbouw.