Heeft u nog bijkomende vragen? Bent u nog niet zeker van wat wij precies kunnen betekenen voor uw dakwerken? Contacteer ons dan gerust, wij helpen u graag verder.


 0485 62 58 81

HOUTSKELETBOUW

Eindeloze mogelijkheden met houtskeletbouw

Staat er binnenkort een nieuwbouw- of renovatieproject op uw planning? Zoekt u een energiezuinig alternatief voor de traditionele bouwmethode en kunt u daarbij wel wat hulp en deskundig advies gebruiken? Mooi, dan bent u bij Exclusive Roofs in Brasschaat aan het juiste adres. 

We gaan er geen doekjes om winden: hout is de beste keuze als bouwmateriaal omwille van verschillende redenen. Hout is een natuurlijk, droog materiaal dat geen schadelijke stoffen bevat. De snelle opbouwtijd maakt dat we een woning op slechts enkele weken tijd al wind- en waterdicht kunnen maken. 

Bovendien kunnen we uw houtskeletbouw vervaardigen in verschillende stijlen. Gaat uw voorkeur uit naar een klassiek ontwerp? Of opteert u toch voor een moderne variant? Bespreek met ons uw wensen en samen gaan we op zoek naar een oplossing die voldoet aan uw verwachtingen. De hoge isolatiewaarden en de lange levensduur maken van houtskeletbouw dé bouwmethode van de toekomst. Binnen een mum van tijd een duurzaam resultaat, voor minder gaan we bij Exclusive Roofs in Brasschaat niet. 

Van extra verdiepingen tot volwaardige bijgebouwen en carports

De mogelijkheden van houtskeletbouw zijn eindeloos. Zo kunnen we bijvoorbeeld uw woning moeiteloos uitbreiden door extra verdiepingen bij te bouwen, en dat steeds binnen de afgesproken termijn (die bovendien korter is dan bij traditionele bouwmethodes). Mag het wat meer zijn en heeft u voldoende ruimte ter beschikking om een volwaardig bijgebouw te laten plaatsen? Ook daar zetten wij onze schouders graag onder. Wanneer u uw woning voornamelijk in functie van uw wagen en allerlei materialen en gereedschappen wilt uitbreiden, dan bieden onze carports de ideale oplossing. Carports laten veel lichtinval en luchtcirculatie toe en zijn bovendien een goedkoper alternatief voor een garage. 

Wij komen graag kennismaken met u zodat we alle plannen samen kunnen bespreken. Vanaf het begin van onze samenwerking denken we met u mee en een gedetailleerde offerte op maat zorgt voor duidelijkheid wat betreft de geschatte kosten. Zo garanderen we een vlot bouwproces zonder zorgen en zonder onaangename verrassingen. 

Contact

Wij staan voor u klaar indien u vragen heeft over de toepassingen en mogelijkheden van houtskeletbouw. Contacteer ons gerust, wij beantwoorden al uw vragen zo snel mogelijk. Wij helpen u graag verder voor vragen over dakwerkengevelbekledingdakterrassen of zonnepanelen.